Asiakaspalautteita

Juoksuliikkeen treenit ovat viikon kohokohta. Treeni-illat sisältävät aina hyvän kokonaisuuden alkulämppäreistä juoksuharjoitukseen. Valmentaja Ira on taitava ja kannustava ja tunnelma on mukavan rento. Ja ryhmä on kiva. Kiitos

Nainen, 50+

________________________________________

10 sessions done with Ira to get started at gym. Ira helped me to get gym routine established. My condition improved during the time. Very good program, with options for some exercises, adapted to my initial level and with possibilities to grow. Clear to follow up with an App. Thank you Ira!

Man, 40+


Mietin aluksi, kehtaanko tulla treeneihin, kun olen hidas ja kömpelö. Menin ja jäin heti ensi kerrasta koukkuun! Treenit ovat minulle viikon kohokohta ja haluan mennä niihin säästä ja matka-ajasta huolimatta aina. Treenien jälkiolo on mahtava: tekee mieli ilmoittautua kaikkiin mahdollisiin juoksutapahtumiin! Aloitin treenit keväällä ja kunto nousi muutamassa kuukaudessa niin paljon, että osallistuin syksyllä puolimaratonille. Suosittelen kaikille: ihana tsemppaava ryhmä ja vetäjä!

Nainen, 50+

Olen ollut Iran valmennuksessa alkuvuodesta 2019 ja juossut tänä aikana kolme maratonia. Loppuaika on parantunut joka kerta. Tänä vuonna tein myös uuden puolimaratonin ennätykseni. Valmennus on vastavuoroista, eli olen voinut olla aina yhteydessä, jos on ollut jotain kysyttävää. Ira tekee henkilökohtaisen juoksuohjelman, jossa huomioidaan esim. viikoittain toistuvat muut menot, että treenit on mahdollisimman helppo tehdä. Ira on tehnyt minulle myös juoksua tukevia saliohjelmia. Iran tyyli ei ole juoksuttaa mahdollisimman paljon, vaan kaikkea ohjaa pyrkimys järkevään treenaamiseen. Vaikka tulokseni kautta linjan ovat parantuneet, ei ole tullut rasitusvammoja. Ira myös sanoo suoraan, jos valmennettava alkaa tehdä liian kovia treenejä. Nousujohteisen kehityksen vuoksi voin lämpimästi suositella!

Nainen, 40+

Ostin valmennusta tavoitteenani juosta ensimmäinen puolimaraton. Valmennuksessa jäi hyvä fiilis ja siinä otettiin huomioon muut harrastukseni kuten kuntosalilla käyminen ja treeneistä palautuminen 🙂 Yhteydenpito valmentajan kanssa oli sujuvaa ja pystyin aina olemaan yhteydessä kun minulla oli treeneihin liittyvää kysyttävää. Valmentaja oli erittäin pätevä ja vuorovaikutus hänen kanssaan oli toimivaa. Lopputulemana saavutin oman ennätykseni 1.47 puolimaratonilla johon olen erittäin tyytyväinen. Voin ehdottomasti suositella tätä 🙂 

Mies, 35


Seuraa minua sosiaalisessa mediassa